Over Econtentenzo

Econtentenzo staat voor het delen van educatieve kennis met studenten, docenten en beroepsprofessionals. Dit doen wij door het schrijven van écht goede boeken.

Dit lijkt een nogal hoogdravende uitspraak. Toch is dat het niet. Educatieve kennis is gekalibreerde, kwalitatief goede kennis. Kennis die geen hype is of van het moment van de dag. Educatieve kennis sluit aan op beroepsstandaards van het hoger beroepsonderwijs, mbo-kwalificatiedossiers, NIMA en Associatie of is vanuit wetenschappelijke invalshoeken geschreven.

Onze boeken zijn volledig en doordacht. Onze lezers krijgen alleen de beste kennis, op een toegankelijke manier geschreven en tegen een redelijke prijs.

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afbeelding van de eigenaar van uitgeverij Econtentenzo

Pijlers

De kracht van Econtentenzo berust op drie pijlers.

Boeken
Wij schrijven echt goede boeken over marketing, sales, media en communicatie. Die vullen we aan met exameninstrumenten en onderwijsmaterialen.

Kennisbank
In onze kennisbank nemen we nuttige, adviserende en educatieve kennis op, als aanvulling op onze boeken. Onze kennisbank is vrij toegankelijk, de downloads zijn gratis.

Blog
In ons blog mijmeren we over actuele onderwerpen in onze aandachtsgebieden, geven we onze mening en gaan we het gesprek aan met de wereld om ons heen.

Zelf een goed boek schrijven?

Geef je onderwijs uit een zelf samengestelde reader? Of heb je zo je eigen ideeën over wat jouw studenten echt zouden moeten weten en kunnen? Maak er een boek of e-publicatie van. Wij werken graag met je samen. Bij Econtentenzo blijf je zelf eigenaar van je boek, met een ander percentage royalty’s dan gebruikelijk.

Uit onze kennisbank

Echt goede boeken